Newton_IMG_6289

Våra samarbetspartners

Gotlands Katthem har ett samarbete med If djurförsäkringar och Hill’s som syftar till att stärka kattens status. Vi har en gemensam vision om att katten ska få ett högre värde och tillsammans blir vi starkare i vårt arbete med att uppnå detta. Tillsammans kan vi nå fler människor och ge ett tydligt budskap utifrån olika perspektiv av problematiken som finns kring kattens status i Sverige.

If Djurförsäkringar och Hill’s bidrar även till att de katter vi har på Gotlands Katthem får det bra genom att säkerställa att vi kan ge våra katter den vård och omsorg de förtjänar, eftersom de är försäkrade och de får mat av god kvalitet under sin tid hos oss.

Vi har valt att samarbeta med försäkringsbolaget if eftersom vi anser att de har marknadens bästa kattförsäkring. 

Vi rekommenderar starkt att försäkra alla katter eftersom ingen katt skall behöva avlivas pga ekonomiska skäl. Veterinärräkningarna springer snabbt iväg om din vän blir sjuk eller skadad och med en försäkring på plats slipper du oroa dig för hur du ska kunna hjälpa din älskade katt när olyckan är framme. 

If Djurförsäkring har många års erfarenhet som djurförsäkringsbolag. De har snabb och smidig skadehantering och har dessutom speciella djurhandläggare för att på bästa sätt kunna ta hand om de ärenden som kommer in.

För att besöka if och få mer info om deras produkter, gå till https://www.if.se/privat/forsakringar/djurforsakring

Fodertillverkaren Hills sponsrar alla våra katter med mat. Hills är helt övertygade om att rätt foder är nyckeln till ett långt och hälsosamt liv för din katt och menar att alla husdjur, stora som små, bör älskas och skötas om omsorgsfullt under hela sitt liv. Därför är de stolta över att deras foder kan göra skillnad i din katts liv. Det är ett sätt att visa engagemang för god allmän djurhälsa.

Hill’s har över 220 veterinärer, diplomerade dietister och foderexperter som arbetar varje dag runtom i världen för att skapa nya samt förbättra sina befintliga produkter och vi är glada att få vara med i denna strävan att ha det bästa fodret på marknaden. 

För att besöka Hill’s och få mer info, gå till http://www.hillspet.se/