Eva-Stina

Pensionat

Vi bedriver kattpensionat på Gotland.
Ska ni åka på semester och vet inte vem som ska ta hand om er katt? Behöver ni tillfälligt boende till katten? Får ni inte ta med katten på hotellet? Behöver ni helt enkelt inackordera er älskling ett tag?

Sedan maj 2016 bedriver vi kattpensionat på gården i Follingbo. Vi har byggt om en separat del av Spinnis stall och kan erbjuda åtta rum, varav fyra med egen rastgård. Varje rum kan ta emot upp till tre katter (från samma familj) men har även luckor mellan varje rum så att fler katter kan få bo tillsammans vid behov.
Pensionatet har separat ingång och är helt nyrenoverat och fräscht. Rummen har hyllor att klättra, leka och sova på och leksaker och klöspelare finns såklart också att tillgå. Mat och vatten finns tillgängligt och vi utfordrar utefter era önskemål. Medicinering kan ske mot en extra kostnad – se avtalen eller hör av er till kontoret.

Vår kunniga och kattvana personal tar på bästa sätt hand om era familjemedlemmar om ni behöver inackordera dem och vi har ett bra samarbete med veterinär om behovet skulle uppstå. Ni kan känna er trygga när ni lämnar er katt hos oss.

Ni hittar villkoren och inackorderingsavtalet längst ned på sidan så ladda gärna ned dem och fyll i innan ni checkar in.

När ni lämnar er katt på pensionat hos oss hjälper ni samtidigt Gotlands många nödlidande katter. Alla förtjänster går oavkortat till driften av Gotlands Katthem och det finns alltså inget vinstintresse hos oss. Det känns gott i hjärtat om man är kattvän!

Boka på info@gotlandskatthem.se eller ring 0498-261027

Notera att man måste ha sin katt i bur vid in- och utcheckning!

Läs gärna igenom avtalen i lugn och ro hemma. Ta gärna med ifyllt inackorderingsavtal vid incheckningen.