2018 års almanacka!

Stöd vårt arbete och njut ett helt år av alla fina kissar!

2018 års almanacka!

Nu finns vår nya fina almanacka för 2018 till försäljning!
Stöd vårt arbete genom att köpa den och njut ett helt år av alla fina katter och kattöden i den!

Beställ genom att fylla i nedanstående formulär (vid eventuella problem, maila admin@gotlandskatthem.se)

Kostnad? 120kr för varje almanacka, plus 20kr i porto, oavsett hur många man köper.

Givetvis finns den att köpa på katthemmet i Follingbo, på vår loppis 9liv på Herkulesvägen, och på några andra ställen runt om på ön (fråga i din butik eller frisersalong t.ex.)


Beställ här:
Hjälp oss hjälpa!

Vi jobbar för att höja kattens status och finns till för Gotlands hemlösa och nödlidande katter. Hjälp oss hjälpa dem genom att stödja vår verksamhet på massor av olika sätt; skänk en gåva, bli månadsgivare, köp vår almanacka, boka in din katt på vårt kattpensionat, köp din katt från oss, försäkra din katt hos oss, handla i vår kattbutik och på vår loppis 9liv, skänk saker till vår loppis, bli volontär... ja, det finns verkligen massor av olika sätt att hjälpa oss hjälpa ännu fler katter!

Tack för ditt stöd!Bli månadsgivare!

Genom att bli månadsgivare bidrar du till katthemmets ekonomiska trygghet och gör det möjligt för oss att arbeta långsiktigt.

För så lite som 50 kronor i månaden kan du hjälpa katterna på Gotlands Katthem till ett nytt liv. Ditt bidrag bekostar bland annat mat, strö och veterinärvård. Du väljer själv hur länge du vill vara givare och kan avsluta ditt engagemang när du vill.

För att du ska känna dig trygg i att dina pengar hanteras korrekt granskas våra räkenskaper årligen av en fristående revisor och redovisas även i årsrapporten som alla medlemmar får ta del av.

Som månadsgivare skänker du ett fast belopp varje månad, lägst 50 kr. Du får då våra nyhetsbrev och inbjudan till alla våra evenemang.

Betala via autogiro
Ladda ner blanketten och skicka den ifylld till oss:
Bli månadsgivare