Månadsgivare

Nu kan man bli månadsgivare via Autogiro

Genom att bli månadsgivare bidrar du till katthemmets ekonomiska trygghet och gör det möjligt för oss att arbeta långsiktigt.

För så lite som 50 kronor i månaden kan du hjälpa katterna på Gotlands Katthem till ett nytt liv. Ditt bidrag bekostar bland annat mat, strö och veterinärvård. Du väljer själv hur länge du vill vara givare och kan avsluta ditt engagemang när du vill.

För att du ska känna dig trygg i att dina pengar hanteras korrekt granskas våra räkenskaper årligen av en fristående revisor och redovisas även i årsrapporten som alla medlemmar får ta del av.

Som månadsgivare skänker du ett fast belopp varje månad, lägst 50 kr. Du får då våra nyhetsbrev och inbjudan till alla våra evenemang.

Betala via autogiro
Ladda ner blanketten och skicka den ifylld till oss:

Bli månadsgivare

Vi arbetar långsiktigt för att höja kattens status, samt dagligdags för att hjälpa Gotlands hemlösa och nödlidande katter. Ditt stöd gör verklig skillnad mellan att kunna och att inte kunna hjälpa katterna.

Bli månadsgivare!

Genom att bli månadsgivare bidrar du till katthemmets ekonomiska trygghet och gör det möjligt för oss att arbeta långsiktigt.

Bli månadsgivare
Hjälp oss via Swish!

Skänk en liten slant då och då, kanske vill du att kissarna ska få lite extra godis? Märk då din betalning med godis så ser vi till att de får det!

Hjälp oss via SMS!
Det är möjligt att via SMS skänka en gåva till Gotlands Katthem och våra katter.

SMS:a kattis 20, kattis 50, kattis 100 eller kattis 200
till 72 550, för att skänka respektive summa.

Läs mer...