Hjälp oss

Älskar du katter finns det många olika sätt att hjälpa!

Gotlands Katthem är en ideell förening som överlever tack vare allmänhetens stöd och hjälp. Älskar du katter eller bara vill göra en god gärning? Bli gärna en av våra ovärderliga sponsorer på något av alla de möjliga alternativen.

Det finns flera sätt att stödja föreningen; bl a kan man vara fadder, stödhem eller medarbetare / volontär på antingen katthemmet eller katthemmets loppis 9Liv. För att bli volontär, klicka här


Har man inte möjlighet att skänka av sin tid går det givetvis bra att bidra med en slant istället. Alternativen är många för att det skall vara så enkelt som möjligt för dig. Du kan t.ex. skänka via swish, bankgiro eller bössor.

Vill du bli medlem hittar du all nödvändig information här:

Läs gärna mer om alla de olika alternativ som du kan hjälpa oss att jobba för katternas bästa på de olika flikarna här på sidan.


Bli månadsgivare!

Genom att bli månadsgivare bidrar du till katthemmets ekonomiska trygghet och gör det möjligt för oss att arbeta långsiktigt.

Bli månadsgivare
Hjälp oss via Swish!

Skänk en liten slant då och då, kanske vill du att kissarna ska få lite extra godis? Märk då din betalning med godis så ser vi till att de får det!

Hjälp oss via SMS!
Det är möjligt att via SMS skänka en gåva till Gotlands Katthem och våra katter.

SMS:a kattis 20, kattis 50, kattis 100 eller kattis 200
till 72 550, för att skänka respektive summa.

Läs mer...