Alva, Nanna

Nedanstående två katter vill helst flytta tillsammans. Kontakta Caroline och dottern Olivia Adelsköld telefon 073-4368764

Nu är det KRIS här hemma vi behöver AKUT omplacering utav våra två fantastiska honkatter som vi ÄLSKAR SÅ, SÅ MYCKET.

Vårt ansvar som djurägare är att nu hitta ett nytt hem till dom, våra älskade katter där dom kan känna sig fria, som dom gjort då vi bodde i hus på fastlandet. Där var dom både innekatter, med fri tillgång att gå ut och in som dom ville så det behöver dom i allra högsta grad fortsätta med hår att må bra igen.

Det är Nanna 9 år, som det är mest kris för nu. Nanna är en långhårig svart och vit liten katt med mycket päls så hon behöver borstas. Hon är så tillgiven och gosig. Hon är försiktig med nya personer, okända hundar och barn. Dottern har kört lite ”tricks” med henne som sitt, ligg, stå på bakbenen bland annat och det gillar Nanna.

Alva som är 11 år, en härlig katt som är en självständig, supergosig och är för sin ålder fortfarande väldigt pigg och lekfull. Alva är hundvan, hon växte upp då jag hade många daghundar, vilket gjort henne orädd. Hon är också van med barn, men hon vill vara ifred och vill inte bli lyft av dom.

Båda katterna är kastrerade, chippade, vaccinerade, friska, använder kattlådan och klösbrädan.

Det är viktigt att dom kommer till ett hem där dom får stanna resten av sitt liv. Det är även viktigt som jag nämnt ovan att dom har möjlighet att vara utomhus. Dom är vana med hund och barn, men ser helst att dom kommer till ett hund-, katt- och barnfritt hem ute på Gotlands landsbygd. Vi vill att Nanna och Alva ska få det lugnt och skönt.

Vi kommer att sakna dom enormt mycket och hoppas att vi kan få komma och hälsa på då och då! Det skulle vara roligt om dom kunde få ett nytt hem dit båda flyttar till, så dom har sällskap med varandra.

Att jaga möss och råttor är gott och roligt tycker båda katterna!

Vi vill ha 500 kr per katt, som vi sedan kommer att ge till Gotlands katthem.

Email caroline.e.adelskold@gmail.com mobilnummer 0734368764.

Vänlig hälsning Caroline och Olivia Adelsköld